Kezdőlap arrow SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
Szerződési feltételek Nyomtatás

A Swiss-Woll KFT örömmel üdvözli Önt vásárlói között!Kérjük, mielőtt megrendelését elküldené, az alábbi vásárlási feltételeket szíveskedjen alaposan átolvasni:

A vásárlás:

 

A www.swiss-woll.hu online áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

A www.swiss-woll.hu online áruházban rendelés történhet az www.swiss-woll.hu/megrendeles oldalon keresztül vagy elektronikus levélben, az Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát e-mail címre küldött levélben.
Elektronikus levélben történt megrendelés esetén kérjük megadni:
- Megrendelő neve
- Szállítási, számlázási cím
- Megrendelt termékek neve, darabszáma
- Aktív e-mail cím
- Aktív telefonszám
- Személyes átvétel vagy házhozszállítás

Az oldalon való rendelés esetén a kiválasztott termékeket a mellettük található "kosárba" feliratú linkre klikkelve teheti a
webáruház kosarába, melyek rendelési mennyisége módosítható a feltüntetett darabszám megváltoztatásával. A "Töröl" gomb segítségével a kiválasztott termék eltávolítható a kosárból.

Szerződési feltételek:


Az Internetes felületen való vásárlás feltétele az adatok pontos megadása és a szerződési feltételek elfogadása.
A szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a vásárló (vásárláskor megadott) adatainak valódiságáról meggyőződjön,
amennyiben az abban foglalt adatok valódisága megkérdőjelezhető, vagy értelmezhetetlen, a megrendelést törölje.
Rendelést csak saját címmel, telefonszámmal rendelkező személyektől fogadunk el! Más névre, címre szóló rendelést nem áll módunkban elfogadni.

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t is tartalmazó) ár de a szállítási díjat nem tartalmazza. A www.swiss-woll.hu oldal az árváltozás jogát fenntartja. Áraink, illetve termékeink folyamatosan változhatnak, bővülhetnek.

Az akciós áruk esetében az akció minden esetben a készlet erejéig tart. Amennyiben készlethiány miatt az akciósan rendelt terméket nem tudjuk szállítani, erről a megadott email címre értesítést küldünk.

Szállítási határidő:


Minden, a www.swiss-woll.hu online áruházba beérkezett kosár-megrendelést követően rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megrendelés beérkezéséről, amellyel jelezzük megrendelőink felé, hogy rendszerünk fogadta és tárolja a megrendelést.

Ezen üzenet függetlenül a raktárkészlettől, minden kosár-megrendelést követően megérkezik a megrendelő elektronikus postafiókjába.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Swiss-Woll Kft.-t kártérítési kötelezettség NEM terheli.

Ingyenes szállítás:


Amennyiben az Ön megrendelése meghaladja a 20.000Ft-ot cégünk átvállalja Öntől a házhoz szállítási díj összegét.
Egyéb esetben a szállítási díjtételek a következők szerint alakulnak:
0-5000 Ft összegű megrendelés esetén 2000Ft
5001-10000 Ft összegű megrendelés esetén 1500 Ft
10001-15000 Ft összegű megrendelés esetén 1000Ft
15001-20000 Ft összegű megrendelés esetén 500Ft

Fizetési lehetőségek:

 

Banki átutalás esetén 1000 Ft kedvezmény nyújtunk a végösszegből. Az teljes összegnek 5 munkanappal a szállítás előtt meg kell érkeznia a cég számlaszámára!   12100011-17517601-00000000 Gránit Bank Zrt.
Postai utánvétel esetén a postai kiszállításkor kell fizetni a teljes összeget.
A Swiss-Woll KFT saját szállítóival kiszállított megrendelések teljes összegét a szállító kolegánknak kell fizetni. 

Vásárlástól való elállás:


A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőző 168 órában a vásárlástól elállni. Ezt az igényét
köteles e-mail-ben az Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát e-mail címen ÉS a (06)93/315-409 ügyfélszolgálati faxszámon EGYIDEJŰLEG
írásban jelezni. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

Vevő az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami eredeti, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó BONTATLAN csomagolásban érkezik vissza a Swiss-Woll KFT címére (Nagykanizsa, 8808, Napsugár u. 49). Elállásra vonatkozó igényét a vevő köteles e-mailben, az Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát e-mail címen ÉS a (06)93/315-409 ügyfélszolgálati faxszámon EGYIDEJŰLEG írásban jelezni.

Vásárlástól való elállás esetén a Swiss-Woll KFT köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a vevőnek kell viselnie.
A Swiss-Woll KFT kizárólag sérülésmentes, BONTATLAN csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni.

Használt és/vagy felbontott termék visszavétele nem lehetséges.